Αρχική Σελίδα Νέα

πώς στην οργάνωση ένα διογκώσιμο υπαίθριο κινητό ξενοδοχείο σκηνών φυσαλίδων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας διογκώσιμη σκηνή παγοκαλυβών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας διογκώσιμη σκηνή παγοκαλυβών για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Γεια Lina, έχω το κουνέλι, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή. Ήταν τόσο εύκολο να συγκεντρώσει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το διογκώσιμο κουνέλι μας και θα διατάξω από σας πάλι στο μέλλον. Σας ευχόμαστε τη μεγάλη τύχη με την επιχείρησή σας.

—— Ange, Αυστραλία

Είμαι σε Καλιφόρνια και αυτήν την επιχείρηση έχουν τους μεγάλους αντιπροσώπους επιχείρησης εξυπηρέτησης πελατών μεγάλους και το προϊόν που αγόρασα ήμουν τέλειος! Ήμουν σε επαφή με τη χόβολη και κατέπλησσε όλες τις ερωτήσεις μου απαντήθηκε εγκαίρως και η διαταγή μου έφθασε εγκαίρως και ακριβώς πώς απεικονίστηκε θα χρησιμοποιήσω αυτήν την επιχείρηση πάλι στο μέλλον.

—— Tracie, Ηνωμένες Πολιτείες

Πρέπει να πω, η διαταγή ήταν καταπληκτική, τέλειος και πολύ περισσότερο από 5 αστέρια, αυτό ήταν γρήγορο, άλλαξα τα χρώματα της διαταγής και η αλλαγή ήταν στιγμιαία με ένα μεγάλο χαμόγελο. Ευχαριστώ πολύ

—— Ori, Ισραήλ

Προϊόν καλής ποιότητας - όπως διαφημίζεται. Γρήγορη παράδοση. Θα χρησιμοποιούσε τον πλανήτη Inflatables πάλι - καλά comms.

—— Steve, Ηνωμένο Βασίλειο

Η επιχείρηση είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με τον πελάτη για να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Η ποιότητα του προϊόντος είναι άριστη και η επιχείρηση συναντά τις υποχρεώσεις παραγωγής της. Συστήνω ιδιαίτερα αυτήν την επιχείρηση σε άλλους αγοραστές.

—— Robert J. Matson, ενωμένο κράτος

Λαμπρός προμηθευτής, μεγάλη επικοινωνία και φιλικό προσωπικό. αναμείνετε με ενδιαφέρον μια μακροχρόνια επιχειρησιακή σχέση. Ian:)

—— Ian Howie, Ηνωμένο Βασίλειο

Γειά σου χόβολη. Im τόσο θλιβερός για την καθυστέρηση. Ήμουν μακροπρόθεσμος μακριά. Τα αστέρια είναι μεγάλα. Ευχαριστώ πολύ για όλα και για τη γρήγορη παράδοση. Όλο το καλύτερο από τη Γερμανία Κώστας

—— Κώστας, Γερμανία

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
πώς στην οργάνωση ένα διογκώσιμο υπαίθριο κινητό ξενοδοχείο σκηνών φυσαλίδων
πώς στην οργάνωση ένα διογκώσιμο υπαίθριο κινητό ξενοδοχείο σκηνών φυσαλίδων

Πώς και διογκώσιμες σκηνές φυσαλίδων εργαστείτε

 

Οι διογκώσιμες σκηνές φυσαλίδων γίνονται από το PVC και το μουσαμά PVC. Ο μουσαμάς είναι χαρακτηριστικά περίπου 0.6mm παχιά. Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη μιας σκηνής φυσαλίδων είναι αυτοί είναι συνολικά αδιάβροχο. Χαρακτηριστικά με μια σκηνή, πρέπει να βάλετε κάποιο είδος μιας κάλυψης, όπως ένα tarp, πέρα από την κορυφή για να σιγουρευτείτε προστατεύεστε από τα στοιχεία. Το υλικό μιας σκηνής φυσαλίδων καθιστά το συνολικά αδιάβροχο, καθώς επίσης και την πυρκαγιά - καθυστερών.

Όταν αγοράζετε μιας από τη διογκώσιμη σκηνή σπιτιών φυσαλίδων, θα λάβετε έναν ανεμιστήρα και μια ηλεκτρική αντλία. Συνδέετε την ηλεκτρική αντλία με την αεροβαλβίδα του άσπρου πλαισίου της σκηνής φυσαλίδων, και το άσπρο πλαίσιο διογκώνει μέσα σε 4 έως 5 λεπτά. Ο ανεμιστήρας για διογκώνει το διαφανές δωμάτιο φυσαλίδων σφαιρών διογκώσιμο, πρέπει να τρέξετε τον ανεμιστήρα συνεχώς.

 

Πώς στην οργάνωση μια σκηνή φυσαλίδων

1. καθορίστε το πλαστικό ή το εμπόδιο μεταξύ του εδάφους και της σκηνής φυσαλίδων.

2.Take η σκηνή φυσαλίδων από τη συσκευασία του.

3. ξεδιπλώστε τη σκηνή και την διαδώστε έξω κατά μήκος του εμποδίου που τοποθετήσατε στο έδαφος. Πρέπει να το διαδώσετε έξω τόσο καλά όσο μπορείτε ενδεχομένως.

4.Attach ο ανεμιστήρας στο λιμένα στην πλευρά της σκηνής φυσαλίδων. Είναι μια καλή ιδέα να συνδεθεί σταθερά ο ανεμιστήρας και η πλαστική σωλήνωση, διαφορετικά μπορεί να αποσυνδέσει.

5.It είναι σημαντικό να αφήσει τον ανεμιστήρα σε συνεχώς ή στα διαστήματα. Διαφορετικά, η σκηνή φυσαλίδων μπορεί να ξεφουσκώσει.

6.Inflate το άσπρο πλαίσιο με την ηλεκτρική αντλία samll. Το άσπρο πλαίσιο δεν πρέπει να διογκώσει συνεχώς. Ο αέρας θα κρατηθεί μέσα στο frem για αρκετή ημέρα. Ακριβώς βάλτε περισσότερο αέρα μέσα αυτό εάν δεν έχει αρκετό αέρα μέσα σε τον.

7.When που είστε τελειωμένοι με τη σκηνή φυσαλίδων σας, αποσυνδέετε τον ανεμιστήρα. Ο αέρας αργά θα βγεί από τη σκηνή φυσαλίδων. Μόλις είναι όλος ο αέρας σχεδόν έξω, πιέστε για να σιγουρευτείτε ότι είναι όλος έξω.

8.Fold η σκηνή με τον ίδιο τρόπο μέσα στον οποίο κάνατε για να ξετυλίξετε και να τοποθετήσετε πίσω της συσκευασίας.

 

Πράγματα που εξετάζουν για τις σκηνές φυσαλίδων

1. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι θα χρειαστείτε την ηλεκτρική ενέργεια προκειμένου να γίνει η εργασία σκηνών φυσαλίδων.

2. Η σκηνή φυσαλίδων αποτελείται από ένα σαφές, πλαστικό υλικό τύπων. Είναι σημαντικό να τεθεί επάνω κάτω από κάποιο είδος της σκιάς. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, να καθαρίσει το πλαστικό δεν πρόκειται να υπερασπίσει το δέρμα σας ενάντια στις UV ακτίνες.

3.When που η σκηνή φυσαλίδων είναι οργάνωση, πρέπει να είναι σε μια σχετικά επίπεδη επιφάνεια. Η αποφυγή των αιχμηρών βράχων είναι μια σοφή ιδέα οι σκηνές φυσαλίδων μπορούν να τρυπηθούν.

πώς στην οργάνωση ένα διογκώσιμο υπαίθριο κινητό ξενοδοχείο σκηνών φυσαλίδων

1. Ανοίξτε τη βαλβίδα, διογκώστε το άσπρο πλαίσιο με την ηλεκτρική αντλία.

πώς στην οργάνωση ένα διογκώσιμο υπαίθριο κινητό ξενοδοχείο σκηνών φυσαλίδων

2. Συνδέστε τον ανεμιστήρα με το λιμένα στην πλευρά της διογκώσιμης σαφούς σκηνής θόλων φυσαλίδων.

πώς στην οργάνωση ένα διογκώσιμο υπαίθριο κινητό ξενοδοχείο σκηνών φυσαλίδων

3. Οι εξαεριστήρες μπορούν πρέπει να είναι μισοί ή πλήρως ανοικτός για να κρατήσουν το καθαρό αέρα μέσα στο δωμάτιο φυσαλίδων.

 

Χρόνος μπαρ : 2019-09-12 11:28:27 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Planet Inflatables Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Lisa Chan

Τηλ.:: 86-20-86210174

Φαξ: 86-20-81001602

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)