Αρχική Σελίδα

Guangzhou Planet Inflatables Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Guangzhou Planet Inflatables Ltd εντόπισε σε Guangzhou, η επιχείρησή μας είναι στα διογκώσιμα προϊόντα, από, η κατασκευή και η πώληση των διογκώσιμων προϊόντων.

Με την αφθονία της εμπειρίας στη διογκώσιμη κατασκευή, παράγουμε τις διαφορετικές κατηγορίες inflatables, όπως οι διογκώσιμες σκηνές, τα διογκώσιμα παιχνίδια, οι διογκώσιμες ψευτοπαλλικαράδες, τα διογκώσιμα προϊόντα διαφήμισης, οι διακοπές inflatables, τα διογκώσιμα παιχνίδια νερού και η προώθηση PVC inflatables. Όλα αυτά τα διογκώσιμα προϊόντα πωλούνται στους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Με βάση τις αδιάλειπτες προσπάθειες, έχουμε τις εύκαμπτες πολιτικές παραγωγής και υπηρεσιών για τους πελάτες μας, και εν τω μεταξύ, εγγυώμαστε τη σταθερότητα της καλής ποιότητας.

Διαφημίζετε το τμήμα μιας εμπορικής επιχείρησης; Είστε σχεδιαστής της διαφήμισης της επιχείρησης; Ή έχετε τα inflatables σας που νοικιάζουν και που πωλούν την επιχείρηση; Μην διστάστε να έρθετε σε μας, 100% θα καλύψουμε τις προσαρμοσμένες απαιτήσεις σας και θα σας αφήσουμε να αισθανθείτε όπως την παραγωγή των inflatables από τα χέρια σας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Planet Inflatables Ltd.

 

Καθιερωμένο το 2010, Guangzhou Planet Inflatables Ltd είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής και εξαγωγέας που ενδιαφέρεται για το σχέδιο, την ανάπτυξη και την παραγωγή των διογκώσιμων προϊόντων. Βρισκόμαστε σε Guangzhou, με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. Τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο.

 

Καλύπτοντας έναν τομέα 2.000 τετραγωνικών μέτρων, έχουμε τώρα 30 υπαλλήλους, συνολικές μηχανές 10 συνόλων, ένας αριθμός ετήσια πωλήσεων που περισσότερο από USD3,000,000. Οι εξοπλισμένες καλά εγκαταστάσεις και το άριστο ποιοτικό σύστημα ελέγχου μας σε όλο το στάδιο της παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν τη συνολική ικανοποίηση πελατών.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Πλανήτης

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 400 Million-5000 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Main products: Inflatable arch, inflatable buoy, inflatable mirror ball, inflatable bouncy castle

Location: Guangzhou, China

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Guangzhou Planet Inflatables Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Planet Inflatables Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Planet Inflatables Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Planet Inflatables Ltd. Πιστοποιήσεις